Сашо Диков попиля СЕМ.Големият провал на Съвета за електронни медии е,

...
Сашо Диков попиля СЕМ.Големият провал на Съвета за електронни медии е,
Коментари Харесай

Диков: Провалът на СЕМ е, че не събра кураж да не допусне Кошлуков до конкурса

Сашо Диков попиля Съвет за електронни медии.

Големият неуспех на Съвета за електронни медии е, че не съумя да събере кураж и да не допусне Емил Кошлуков (настоящ общоприет шеф на Българска национална телевизия - б.р.) до състезанието. С това медийният регулатор щеше да даде знак, че става дума за нов състав на Съвет за електронни медии. Четири от тях са заменени - две от президентската квота и две от новия парламент. Щеше да е знак, че тази нова власт излъчва нови хора с нов взор. Това зави пред БНР журналистът Сашо Диков, претендент за общоприет шеф на Българска национална телевизия в състезанието, който завърши без избор на нов началник на публичната телевизия.

Според него избор е имало и той е бил Емил Кошлуков да остане най-малко още 3 месеца на поста си.

" Недопускането на Кошлуков щеше да е знак за ново отношение към престъпващите разпоредбите, какъвто несъмнено е той ", съобщи Диков.

По думите на журналиста Симона Велева е нарушила закона, като е гласувала за двама претенденти - и за него, и за Венелин Петков, написа novini.bg.

" Другото, което ме възмути, е Габриела Наплатанова. След като съобщи, че най-хубав е Венелин Петков, че го познава и е работила за него. Като е най-хубав, гласуваш за него, с цел да стане началник на тази телевизия и с цел да не остане Кошлуков още 3 месеца там. Какво се оправдаваш с спор на ползи! ".

Сашо Диков удостовери, че ще взе участие и в новия конкурс за генерален шеф на Българска национална телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР